KVADRATO IR STALO TENISO VARŽYBOS, skirtos Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui


Penktadienį, kovo 16 dieną, mūsų mokykloje vyko kvadrato ir stalo teniso varžybos, skirtos Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui paminėti.

Mūsų tikslas – populiarinti kvadratą, stalo tenisą mokykloje bei ugdyti aktyvius, fiziškai stiprius vaikus.

Varžybų metu mokiniai ne tik pasiekė gerų rezultatų, bet taip pat bendravo ir bendradarbiavo tarpusavyje. Be to, fiziškai aktyvus renginys suteikė mokiniams džiaugsmo.

Kvadrato varžybose dalyvavo 4 berniukų ir mergaičių komandos iš 2 – 5 klasių, kurias sudarė aštuoni moksleiviai. Vaikai susirinko mokyklos sporto salėje, siekdami linksmai ir turiningai praleisti laiką kartu. Varžybose nugalėjo draugystė.

Stalo teniso varžybos buvo vykdomos remiantis minuso sistema. Dalyviai buvo suskirstyti į dvi amžiaus grupes: I grupė – 7 ir 8 klasės mokiniai; II grupė – 9 ir 10 klasės moksleiviai.

Renginio padėjėjai – Aleksej Kurilčik, Rafael Sidarevič, Daniel Kolobov – tapo dešiniąja mokytojos ranka.

Į pogrupio geriausiu žaidėju tapo 8a klasės mokinys Daniel Kolobov, II pogrupio – 9b klasės moksleivis Igor Pliavgo. Jie susirungė finale, kurį laimėjo 9b klasės mokinys Igor Pliavgo ir tapo geriausiu varžybų žaidėju, ir žinoma, pirmosios vietos nugalėtoju. Nugalėtojai apdovanoti diplomais.

Kūno kultūros mokytoja: Olga Leontjeva – Kurčeikienė

29633148_1923396354399808_23044463_o

Nuotraukas galite pamatyti čia.