Kūrybinių darbų paroda ,,Velykų belaukiant“


Kovo pabaigoje mūsų mokyklos erdves papuošė kūrybinė, konstrukcinė darbų paroda, skirta Šventoms Velykoms, pavadinimu ,,Velykų belaukiant“.

Šioje parodoje dalyvavo mūsų mokyklos auklėtiniai: 5a ir 5b klasių mokiniai. Parodos darbeliai pagaminti iš A3 lapų formato popieriaus, su konstrukcinėmis detalėmis.

Iš pradžių mokiniams buvo pravesta braižybos pagrindų pamokėlė, kuria siekta, kad jaunieji menininkai sugebėtų atlikti kūrybinius darbelius tiksliai. Šį kartą mokyklinė paroda reikalavo daug kantrybės ir nuoseklumo. Eskizų piešti nereikėjo – iš karto mokiniai privalėjo atlikti konstrukcinius darbus tikslingai. Visus technologinius etapus mokiniai atliko nuosekliai, kruopščiai apgalvodami kiekvieną žingsnį, į savo kūrybinį darbelį įdėjo daug pastangų ir meilės. Kūrybinis darbas buvo integruotas su daile bei buvo panaudotos mišrios technikos. Darbelių puošyba buvo tikras malonumas mūsų mokyklos mokiniams. Gražiausias mintis jaunieji kūrėjai skyrė artėjančioms Šv. Velykoms, o mes visi džiaugiamės nuostabia ,,Velykų belaukiant“ paroda!

 

Parengė Edita Kazakevičienė

1 2