Rudens gėrybių paroda “Rudens kraitė”


Ruduo – tai nuostabus metų laikas, kai gamta nudažo žemės paklotą įvairiausiomis spalvomis, kai mūsų sodai atiduoda sunokusius vaisius ir daržoves – tik spėk viskuo grožėtis ir rinkti, kas po kojomis šnara, čeža, krenta, kutena…  Ruduo – tai metas, kai pasitelkus savo fantaziją, galima sukurti žavingiausias rudenines puokštes, kompozicijas. Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais, mūsų mokykloje vyko darbelių iš rudens gėrybių paroda “Rudens kraitė”. Parodos tikslas – skatinti vaikų kūrybiškumą, originalias meninės saviraiškos formas, bendraujant su šeimos nariais. Kartu praleistas laikas bandant sukurti kai ką originalaus – neįkainojama patirtis visai šeimai.

Mokiniai kartu su tėveliais, kurdami įvairius darbelius iš rudens gėrybių, nustebino savo išradingumu, kūrybiškumu, meniškumu. Kiekviena daržovė pavirto netikėtu, nuostabiu darbeliu, kurie visą savaitę džiugino mokyklos bendruomenę.

Dėkojame mokiniams ir jų tėveliams už kūrybiškus darbelius, aktyvų dalyvavimą parodėlėje ir laukiame naujų idėjų kitais metais!

Pradinių klasių vyr. mokytoja Valentina Višniakova

SONY DSC

Nuotraukas galite pamatyti čia.