Paroda – konkursas „Rudeninis medis“


Ruduo – tai nuostabus metų laikas, kai gamta nudažo žemės paklotą įvairiausiomis spalvomis, kai mūsų sodai atiduoda sunokusius vaisius ir daržoves – tik spėk viskuo grožėtis ir rinkti, kas po kojomis šnara, čeža, krenta, kutena… Ruduo – tai metas, kai pasitelkus savo fantaziją, galima sukurti žavingiausias rudenines puokštes, kompozicijas. Mūsų mokykloje vyko paroda-konkursas “Rudeninis medis”. Konkurso tikslas – skatinti vaikų kūrybiškumą, originalias meninės saviraiškos formas, bendraujant su šeimos nariais. Kartu praleistas laikas bandant sukurti kai ką originalaus – neįkainojama patirtis visai šeimai.

I vietą laimėjo Nikas Ščiglo, Nikita Persijanov, Martynas Žukauskas, Viktoras Dainovskis, Daniel Mackelo;

II vietą laimėjo Daniel Volčiok, Aleksandr Maloglazov, Valentin Žolonko, Veronika Stankevič, Anastasija Zaiceva;

III vietą laimėjo Polina Rostova, Denisas Baliuckis, Gleb Gaidamovič, Anastasija Vertinskaja, Kamilija Zaleskaja, Sofija Bondarenko.

Padėkas už originalumą gavo Visavija Maksimenko, Jarina Deinarovič, Amiran Narimanidze, Daniel Pavlovskij, Uljana Strižen, Kamila Kodz.

Dėkojame mokiniams ir jų tėveliams už kūrybiškus darbelius, aktyvų dalyvavimą parodėlėje ir laukiame naujų idėjų kitais metais!

Pradinių klasių vyr. mokytoja Valentina Višniakova

rudens medis