Konkursas „Pusryčiai madingi“


Sena lietuvių liaudies patarlė sako: „Pusryčius suvalgyk pats, pietus pasidalink su draugu, o vakarienę atiduok priešui.”

Vilniaus Pavilnio pagrindinės mokyklos mokiniai sausio mėnesį dalyvavo konkurse „Pusryčiai madingi“. Šio iššūkio metu nuotoliniu būdu biologijos ir fizinio ugdymo pamokų metu  kalbėjome, kodėl pusryčiai yra naudingi moksleivių augančiam organizmui ir kiek daug jie suteikia energijos. Be to, rytais mokiniai, padedami savo tėvų, savarankiškai gamino sveikuoliškus pusryčius. Pasinaudojus informacinių technologijų žiniomis mokiniai dalinosi įspūdžiais, kūrė receptus, žymėjo savo pusryčius, naudodami įvairias programas.

Iš mokinių atsiųstų darbų išrinkome sveikuoliškiausius pusryčių receptus: avižinius blynus, naminę granolą, vitaminų bombą ir visus juos išsiuntėme į sveikatiados organizuojamą konkursą ,,Pusryčiai madingi”.

Dėkojame Jevgenijai Polinskajai iš 7b, Monikai Kodz iš 7a, Dominikai Lepiochinai iš 8b ir Olesiai Podberezkai iš 10b klasių, kadangi jų ruošti pusryčiai sulaukė didelio susidomėjimo.

Tariame didelį ačiū visiems mokiniams, mokytojams ir tėveliams, palaikiusiems mūsų mokyklos mokines konkurse.

Informacinių technologijų vyr. mokytoja Kristina Maloglazova

                                                 Fizinio ugdymo vyr. mokytoja Olga – Leontjeva Kurčeikienė

                                                  Biologijos vyr. mokytoja Laura Šablevičienė

 

Visus mokinių darbus galite pamatyti čia.