Atvirų durų diena


Daugelis būsimų mokinių, būtent pirmokų, vis dar nėra susipažinę su savo mokytoja. Taigi visai neaišku, į kurią mokytoją žiūrėti, kurios akis ir šypseną sekti, prie kurios nedrąsiai, žingsnis po žingsnio, artėti ir įsikibti į ranką žaidžiant žaidimus. O taip norėtųsi…

Tai buvo galima padaryti sausio 14 dieną Vilniaus Pavilnio pagrindinėje mokykloje.   Būsimi pirmokai, vedami už rankyčių savo tėvelių, skubėjo susitikti su būsimais Mokytojais. Džiaugiamės, kad šiemet jų atėjo gausus būrys.   Salėje svečių laukė mokyklos jaunieji aktoriai, kurie padovanojo 2 šventinius spektaklius, savo būsimiems draugams.  Sveikinimo žodį tarė direktoriaus pavaduotoja ugdymui  Jūratė Venciuvienė, kuri pristatė mokyklos veiklos kryptis, tradicijas, neformalųjį ugdymą, ugdymo aplinkas bei būsimųjų pirmų  klasių vadovus ir mokytojus.  Mūsų mokyklos pedagogams svarbu, kaip būsimasis pirmokas adaptuosis mokykloje, kaip bendraus ir bendradarbiaus su draugais, mokytoja, kitais specialistais. Mokykla turi galimybių skatinti mokinių saviraišką, lavinti mąstymą, kūrybiškumą, lyderystės gebėjimus. Mokykloje puoselėjimos pozityvios vertybės, skatinamas sveikas gyvenimo būdas.

Pasidžiaugę spektaklių akimirkomis, mažieji būsimieji pirmokėliai, žaidė žaidimus, šoko ir dainavo. Vėliau svečiai pasklido po mokyklą, apžiūrėjo kabinetus, bendravo su klasių vadovais bei dalykų mokytojais.

Tai buvo puiki galimybė susipažinti su mokyklos gyvenimu iš arčiau.

Lauksime vaikučių mūsų mokykloje!

 

Pradinių klasių vyr. mokytoja Valentina višniakova

image-0-02-04-8dd7699e0cfa5736d5d9dad408f3dc54a1e7e5a6909035bf594578f5aef78a24-V(1)

Nuotraukas galite pamatyti čia.

http://zw.lt/radar-wilenski/dzien-otwartych-drzwi-w-kolonii-wilenskiej/